Kush jemi ne?

Kjo faqe eshte ndertuar per te kontribuar ne mbrojtjen e demokracise, lirise dhe prosperitetit te kombit shqiptar. Zhvillimet e sotme ne vendin e shqiponjave, nuk kane se si te lihen jashte kendveshtrimit te atyre qe e kane per nder te quhen shqiptare. Kesisoj perpjekjet per te ndertuar nje shtet qe mungon, nje demokraci qe po zbehet perdite dhe nje sovranitet qe po cenohet ne vazhdimesi,nuk do te rreshtin asnjehere. Historikisht kombi shqiptar eshte renditur midis kombeve me te perparuar, por diktatura antihumane e komunizmit si dhe keto  vite post po agravojne ne maksimum situaten kaotike ne vend.Perpjekjet tona do ti bashkohen perpjekjeve te te gjithe atyre qe dine te respektojne vlerat e lirise, demokracise dhe prosperitetit. Per te bere nje Shqiperi ndryshe nga kjo qe eshte.

 

Stafi i “Lajmit Shqip”

Editor : Agron  RUMI

Koordinator : Valter  XHOMAQI