Arkivi per August, 2017

Gati çdo ditë, dikush më thotë “Ik nga Shqipëria”

Postuar tek Komente me August 4th, 2017 nga Lajmi – Behu komentuesi i pare

Nga : Indrit  VOKSHI

Një mik që ka jetuar jashtë e është kthy më pati thënë “Ik sa s’je i martuar e s’ke fmi, se pastaj do e kesh më të vështirë (si unë sot)”. Ik se këtu është stres, nuk vlerësohesh, s’ka asgjë normale. Dhe të jem i sinqert e kam mendu shpesh, me ik. Mirpo si duket jemi mesuar edhe me stresin. lexo me teper »

E Djathta dhe e Majta dhe populli i qullosur

Postuar tek Komente me August 4th, 2017 nga Lajmi – Behu komentuesi i pare

Shkruan : Mona  RUSI

PS tashme e e maviosur ka bere ndryshimin e kater (qe nga pjellja e saj prej miladineve!) ndryshim qe de facto dhe jure ja ka ndryshuar paramentrat e saj nga parti formalisht popullore, ne parti te mirfillte oligarkesh qe blejne gjithcka qe eshte dhe nuk eshte e shitshme.  lexo me teper »

Midis Irene Papasi-it dhe Kadaresë

Postuar tek Komente me August 4th, 2017 nga Lajmi – Behu komentuesi i pare

Nga :  Ilir  LEVONJA

1) Ka kohë që në internet, sidomos në webet shqiptare, qarkullon një nga intervistat e aktores së njohur greke Irene Papas apo Irena Lejlekut. Ku midis të tjerave ajo ka deklaruar se është shqiptare. Vajza e një burri shqiptar dhe e një nëne epirote. Dhe ku sipas aktores, ndofta një ndjesi fiksimi normal për një të moshuar gati sa një shekull, nuk ka dëshirë që të mbyll sytë pa e pohuar këtë me gojën e saj. lexo me teper »